midden amerika reizen
Goedkope vliegtickets Midden-Amerika CheapTickets.be.
Midden-Amerika, ook wel Centraal Amerika genoemd, is het gebied tussen de Verenigde Staten en Zuid-Amerika. Deze regio bestaat uit heerlijke eilanden, diepgroene jungle, tropische stranden, bruisende steden met goede muziek en lekker eten. Maak een rondreis door Cuba of ontdek de indrukwekkende natuur van Costa Rica.
esta
Rondreizen door Midden Zuid-Amerika Djoser.
Door mooie natuur reizen we naar het Maya complex van Palenque. Tot slot een paar ontspannen dagen in Playa del Carmen. Bekijk deze bestemming. Rondreis Mexico Guatemala. Op deze 24-daagse rondreis bezoek je de hoogtepunten van Mexico en Guatemala. Onderweg van Mexico-Stad naar Yucatan zie je de belangrijkste overblijfselen van de Mayas die hier jarenlang heersten. De tempels van Copan, Tikal, Chitzen Itza en Palenque getuigen van een rijk verleden. In San Cristobal en Chichicastenango kom je de indianenbevolking tegen op hun kleurrijke markten. Aan het eind heerli. Bekijk deze bestemming. Tijdens de rondreis door Nicaragua bezoek je onder andere Isla Ometepe, Leon, Granada en de Corn-eilanden. Dit nog relatief weinig bezochte land in Midden Amerika heeft veel te bieden: meren, vulkanen, koloniale stadjes, hagelwitte stranden en ongerepte eilandjes.
daikin
REISJUNK Reisroute voor Midden-Amerika tips.
Een retourtje naar één van de hoofdsteden als Panama Stad, Guatemala Stad of San Jose kost je gemiddeld zon 450 tot 700. Alleen is een retourtje niet zo handig wanneer je voor een aantal maanden gaat reizen en bijvoorbeeld start in Panama en eindigt ergens in Guatemala of Mexico.
persoonlijke lening
MiddenAmerika.nl Jouw vakantie naar Midden-Amerika begint hier!
Voor zonaanbieders volop genieten! Door de jungle reizen naar Mayaruïnes of op een opblaasband naar de grotten van San Ignacio dobberen. Waar begin jij? Ontdek de Mayacultuur op de markt in Chichicastenango, bij de ruïnes van Tikal en in de straten van Antigua.
esta
REISJUNK Backpacken in Midden-Amerika: Dit moet je weten!
In Midden Amerika zijn ontzettend veel vulkanen. De kans is groot dat je er minimaal één gaat beklimmen en dat je daarbij een hoofdlampje nodig hebt. Ook bijvoorbeeld op Ometepe kan het handig zijn omdat er niet op elke plek elektriciteit is.
HOBO reizen Groepsreis in Midden-Amerika? Dat doe je met Hobo natuurlijk.
Rondreis door het onbekende Panama. Bekijk deze reis. Vul hieronder je e-mailadres in. om onze nieuwsbrief te ontvangen. Bekijk hier al onze nieuwsbrieven. Wil je meer weten over onze reizen. of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op via.:
Vakantie Midden-Amerika TravelBird.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en/of persoonsgegevens door TravelBird, lees dan ons Privacy en Cookiebeleid. Zie alle soorten reizen. Zie alle bestemmingen. Last Minute Reizen. Weekendje weg België. Stad en strand. Mooiste eilanden en stranden. Weg van Wijn.
Reis naar Centraal-Amerika Oefen je Spaans in de zon.
Reizen in Centraal-Amerika is makkelijk, zigzag met de bus tussen de Stille Oceaan en de Caribische zee. Centraal-Amerika strekt zich uit van Guatemala in het noorden tot Panama in het zuiden en is een culturele regio van Noord-Amerika. Vanuit Guatemala kun je mooie reizen maken door Mexico, El Salvador, Belize, Honduras, Nicaragua, Costa Rica en Panama.
Reizen naar Midden-Amerika Koning Aap.
Daarnaast kun je aan allerlei activiteiten deelnemen op deze bestemmingen. Wie weet leer je tijdens een rondreis in Midden-Amerika salsadansen in Havana of scubaduiken bij de Bocas del Toro. Reizen met Koning Aap. Waarom Koning Aap? Familie reizen 4. Familie reizen 12.

Contacteer ons